CAUTARE
 
21.05.2015
Astazi vorbim despre intretinerea unui analizor des utilizat, si anume analizorul de umiditate. La Perten se numeste Aquamatic si este un analizor rapid la care se poate atasa si un modul de greutate hectolitrica. [...]
19.05.2015
In urmatoarele articole vom vorbi despre analizoarele de produse din domeniul agricol respectiv seminte, fainuri, furaje etc. Aceste aparate sunt utilizate pentru controlul calitatii produselor [...]
 Intretinerea unui analizor de umiditate
 NOUTATI » Intretinerea unui analizor de umiditate

Astazi vorbim despre intretinerea unui analizor des utilizat, si anume analizorul de umiditate. La Perten se numeste Aquamatic si este un analizor rapid la care se poate atasa si un modul de greutate hectolitrica.

a. In cazul in care detineti un analizor de tip Aquamatic, trebuie sa stiti ca unul din cele mai importante lucruri este ca atunci cand doriti sa ii schimbati locatia acesta are un mecanism de siguranta care trebuie activat in cazul mutarilor. Este necesar acest lucru deoarece celula de masura este foarte sensibila si se poate deteriora chiar si la cele mai mici socuri.

b. La revizia periodica anuala se recomanda calibrarea modulului de greutate hectolitrica si salvarea datelor pe un dispozitiv in cazul in care doriti ca datele sa fie pastrate perioade mai indelungate.

c. Ca in cazul tuturor analizoarelor care lucreaza cu seminte, este foarte important sa fie curatate imediat in momentul in care semintele ajung accidental in interiorul aparatului.