SERVICII
Comercializare
Servicii de instalare si punere in functiune
Service
Decontaminarea hotelor si filtrelor
Consultanta tehnica
CAUTARE
 
21.05.2015
Astazi vorbim despre intretinerea unui analizor des utilizat, si anume analizorul de umiditate. La Perten se numeste Aquamatic si este un analizor rapid la care se poate atasa si un modul de greutate hectolitrica. [...]
19.05.2015
In urmatoarele articole vom vorbi despre analizoarele de produse din domeniul agricol respectiv seminte, fainuri, furaje etc. Aceste aparate sunt utilizate pentru controlul calitatii produselor [...]
 SERVICII

LabService vine in intampinarea dumneavoastra cu o gama diversa de echipamente de laborator si servicii aferente, toate realizate conform sistemului de management al calitatii ISO 9001:2000.

Activitatea societatii Labservice nu se rezuma doar la comercializarea aparaturii de laborator. O echipa profesionista de specialisti scolarizati la cei mai mari producatori de aparatura de laborator este gata in orice moment sa va acorde un sprijin calificat pentru a rezolva prompt orice problema aparuta in laboratorul dumneavoastra.

Inginerii nostri de service va stau la dispozitie in permanenta pentru interventii fie la cerere, fie in baza unui contract.

Oferim, la cererea benefiarului, consultanta de specialitate pentru alegerea celei mai potrivite variante pentru configurarea necesarului de echipament. De asemenea, se acorda sprijin pentru instruirea optima necesitatilor clientului.

Beneficiind de aparatura de inalta performanta, echipa LabService poate face masurari complexe asupra parametrilor de lucru ai aparatelor, prin care se asigura trasabilitatea determinarilor si analizelor din laboratorul dumneavoastra.

La solicitarea clientului se acorda asistenta tehnica reala, promta si eficienta pentru reconfigurarea laboratorului. LabService este reprezentant autorizat pentru instalarea si punerea in functiune a aparaturii specializate de catre firmele producatoare.

Serviciile noastre se adreseaza atat detinatorilor de aparatura de laborator, cat si celor care detin aparatura industriala si sunt urmatoarele: