SERVICII
Comercializare
Servicii de instalare si punere in functiune
Service
Decontaminarea hotelor si filtrelor
Consultanta tehnica
CAUTARE
 
21.05.2015
Astazi vorbim despre intretinerea unui analizor des utilizat, si anume analizorul de umiditate. La Perten se numeste Aquamatic si este un analizor rapid la care se poate atasa si un modul de greutate hectolitrica. [...]
19.05.2015
In urmatoarele articole vom vorbi despre analizoarele de produse din domeniul agricol respectiv seminte, fainuri, furaje etc. Aceste aparate sunt utilizate pentru controlul calitatii produselor [...]
 CONSULTANTA TEHNICA
 SERVICII » Consultanta tehnica

Activitatea societatii Labservice nu se rezuma doar la comercializarea aparaturii de laborator. O echipa profesionista de specialisti scolarizati la cei mai mari producatori de aparatura de laborator este gata in orice moment sa va acorde un sprijin calificat pentru a rezolva prompt orice problema aparuta in laboratorul dumneavoastra.

La solicitarea beneficiarului se acorda consiliere de natura tehnica, reinstruirea personalului, precum si configurarea necesarului de aparate pentru activitati de laborator specifice.

Beneficiind de aparatura de inalta performanta, echipa LabService poate face masurari complexe asupra parametrilor de lucru ai aparatelor, prin care se asigura trasabilitatea determinarilor si analizelor din laboratorul dumneavoastra.

De asemenea, echipa LabService va asigura asistenta tehnica reala, promta si eficienta pentru reconfigurarea laboratorului.